Tim van Kleef Hovenier - kenmerken zijn: Stil, Snel & Duurzaam
47
page-template-default,page,page-id-47,qode-quick-links-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Tim van Kleef

Het zal u waarschijnlijk niet ontgaan zijn, mijn naam is Tim van Kleef, ik kom uit Noord-Scharwoude, 28 jaar en zelfstandig werkzaam als hovenier. Ik ben graag in de buitenlucht bezig met alles wat met een tuin te maken heeft. Denk aan al het mogelijke onderhoud in uw tuin; heesters snoeien, hagen knippen, bomen zagen, gras maaien ofwel het complete pakket. Het enige dat u hoeft te doen is genieten van uw verzorgde tuin. Wilt u iets totaal anders in de tuin kan dat ook worden gerealiseerd.

Voor het aanleggen van een nieuwe tuin; bestrating, vlonder, schutting, border en/of gazon ben ik voor u de juiste persoon. Na een persoonlijk gesprek waarin u uw plannen en ideeën met mij deelt zal ik het proces vervolgen door middel van een ontwerp van deze ideeën te maken. Dit ontwerp kan visueel in 3D worden gemaakt hierdoor is het mogelijk om van alle hoeken in uw tuin kennis te maken met de nieuwe tuin. Als het ontwerp naar wens is kan de offerte worden gemaakt om vervolgens uw tuin aan te pakken.

Stil,
Snel &
Duurzaam

Mijn doel is om tijdens het aanleggen of onderhouden van een tuin zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Met deze insteek ga ik te werk met stille, lichte en duurzame accu gereedschappen.
Een win-win situatie, voor de omgeving maar ook voor mijzelf.

Tim van Kleef